Selasa, 16 Agustus 2011

aji sang katresnan (pengasihan-kejawen)

syarat: puasa mutih 3 hari/7hari
amalan:
hong welahing (nama Yang Dituju ) nakmas sidep premanem
sang katresnan gendongen aku lepasna panca bayaku (nama Yang Dituju ),tutna anggonku duwe seja kekarepan ndayuh si jabang bayine………(nama) ojo welas asih karo aku yen durung kaling-kalingan bumi sing tak incik iki
(gejuk bumi 3x)

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar